Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Ropogós bundában sült spárga, füstölt szűzérmével és nyerstojás mentes majonézzel

2019. június 19. - Éléskamrareceptek

Ropogós bundában sült spárga, füstölt szűzérmével és nyerstojás mentes majonézzel

 

ropogos-sparga.jpg

 

Szabó Anita receptje:

Két köteg spárgát szálanként ívben meghajlítottam, hagytam ketté roppanni.

Belemártottam enyhén felvert (2 db) tojásba, majd beleforgattam 7 dkg  Ropogós panírmorzsába és 3 dkg reszelt parmezán keverékébe.

Sütőpapíros lemezre raktam és 175 fokos sütőben megsütöttem. A majonéz így készült: http://panitakedvencei.blogspot.com/…/…/majonez-2-paleo.html

Forrás:

https://www.facebook.com/groups/523183661193999/permalink/925109531001408/

 

Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064029/Eleskamra-Ropogos-panirmorzsa-szenhidrat-csokkente

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr4414902500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása