Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Kovászos magvas kenyér sütőtökös padlizsánkrémmel

2020. január 10. - Éléskamrareceptek

Kovászos magvas kenyér sütőtökös padlizsánkrémmel

 

kovaszosmagvas.jpg

 

Derecskeiné Horváth Zsuzsa recept ötlete:

1 csomag Éléskamra Sokmagvas bagett lisztkeveréket 3 db M-s tojással, 100 g Éléskamra paleo kovásszal és 70 ml vízzel összegyúrtam és 1 éjszakát pihentettem letakarva.

Lisztezett felületen átgyúrtam a tésztát, formáztam.
3 helyen bevágva, tepsiben letakarva 1 órát pihentettem.
200°C-ra előmelegített sütőben 20 percig, majd 180°C-on további 20 percig sütöttem.
Rácson kihűtöttem.

Sütőtökös padlizsánkrém: sült sütőtökpürét, (sütőben sült) tisztított padlizsánnal, ízlés szerint sóval, borssal, zúzott fokhagymával turmixoltam. (Arányok ízlés szerint!)
Retek mikrozölddel megszórva tálaltam.

Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Sokmagvas-paleo-bagett-lisztkeverek-215

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr5615402530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása