Paleo "túrógombóc"
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Nagyon puha, pille könnyű desszert, vagy egy tartalmas leves után, tökéletes fogás.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók :
250 g Éléskamra krémes desszert kása
1 tojás
csipet só
25 dkg totu
6 ek pörkölt, őrölt földimandula a forgatáshoz
totu tejföl/ növényi tejszín/ kókuszjoghurt az öntethez
ízlés és diéta szerinti édesítő
Elkészítés : a totut a kása alapporral, sóval, tojással gyúrd össze és egy éjszakára tedd hűtőbe.
Amíg a főzővíz felforr, vizes kézzel készíts gombócokat és száraz serpenyőben enyhén pirítsd meg a földimandulát.
Miután a gombócok feljöttek a víz felszínére még 3 percig főzd, majd leszűrve forgasd meg a földimandulában.
Ízlés szerint tálald!
Éléskamra krémes desszert kása alappor szénhidrát csökkentett megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Kremes-desszert-kasa-alappor-szenhidrat
Válogass további termékeink közül is: