Hólabda
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Ritkán készítem ezt a süteményt, mert kicsit bíbelődős.
Most mutatok egy extra gyors megoldást. Nem kell szaggatni, nincs leeső rész…
Most Éléskamra magenta színű pudinggal készítettem, de türkiz csomagolású pudinggal teljesen paleo recept.
1 csomag Éléskamra türkíz vagy magenta csomagolású vaníliás pudingot 3 dl növényi tejjel és ízlés szerint édesítővel főzz sűrűre, majd kihűlve, keverj hozzá 6 ek sűrű kókusztejszínt.
2 csomag Éléskamra Csodacsokis bögrés süti lisztkeveréket, a csomagoláson megadott recept szerint, külön-külön bögrében készíts el és rácson hűtsd ki.
Mindkét tésztát, lapjában vágd 2 felé, így kapsz 4 süteményt. Majd mindegyiket (lapjában) ketté vágva kend meg és „ragaszd” össze a krémmel.
Kívülről is vond be a süteményeket kémmel és forgasd bele kókuszreszelékbe.
35 g paleo csokoládét olvassz össze kk kókuszzsírral, majd kihűtve, kend meg a sütemények tetejét.
Jól behűtve tálald, így az ízek is összeérnek.
4 nagy sütemény készíthető így.
Éléskamra csodacsokis bögrés süti szénhidrát csökkentett lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Csodacsokis-paleo-bogres-suti
Éléskamra bourbon vaníliás desszert puding és tortakrém alappor megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Bourbon-vanilias-desszert-puding-es-tort
Válogass további termékeink közül is: