FOSZLÓS FEHÉR KENYÉR VÖRÖSHAGYMÁVAL
Ti készítettétek: Szakály Mariannremeke
Hozzávalók:
- 2 csomag Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 6 db M-es tojás
- 2 ek. olvadt zsiradék
- Pirított vöröshagyma
Elkészítés:
6 db M-es tojáshoz keverj 240 ml hideg vizet és 2 ek. olvadt zsiradékot. Add hozzá a kenyérlisztet és a pirított vöröshagymát keverd egyenletesre egy kanállal vagy robotgéppel (utóbbival levegősebb lesz), majd pihentesd 20 percig, míg formázható lesz. Tedd szilikonos (sütőpapíros) formába, vagy süsd kenyér alakra formázva sütőlapon szabadon: 200 fokon 20 percig, majd további 50 percig 180 fokon. Teljesen kihűlve szeld fel.
Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064005/Eleskamra-Foszlos-feher-kenyer-szenhidrat-csokkent
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop