Kakaós desszert puding
Derecskeiné Horváth Zsusza receptje:
Kakaós desszert puding
Éléskamra Holland kakaós desszert puding és tortakrém a csomagoláson megadott recept szerint készítve.
Tökéletes lett a csomagoláson megadott recept szerint. Fontos, hogy nem szabad utólag édesíteni, mert vissza hígul! Főzéskor, mikor besűrűsödött, kész van, nem kell tovább főzni.
Tálkákba öntve lefedtem kistányérral, hogy ne „bőrösödjön” meg a teteje.
Kihűlve (hűtő nélkül) teljesen megdermed, nem folyik.
Ami a legfontosabb: nagyon-nagyon finom!
Éléskamra holland kakaós desszert puding és tortakrém alappor megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Holland-kakaos-desszert-puding-es-tortak
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop