Sütőben sült zöldséges tócsni karfiol pürével
(paleo-vegán)
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Sütőben sült zöldséges tócsni karfiol pürével
(paleo-vegán)
2 répa, 1batáta, negyed zeller (alma reszelőn reszelve)
5 újhagyma apróra vágva
3 marék kelkáposzta apróra vágva
A zöldségeket összekevertem.
1 csomag Éléskamra Nagyi palacsintája lisztkeveréket,
180 ml vízzel, sóval, borssal, 3-4 gerezd zúzott fokhagymával és 30 g kókuszolaj elkevertem, és hozzá adtam a zöldségeket.
Sütőpapírral bélelt tepsiben elegyengettem a masszát, (kb.: púpos evőkanálnyi, egy tócsni)
200°C-ra előmelegített sütőben, (sütőtől függően) kb. :25 perc alatt készre sütöttem.
1fej karfiolt megpároltam, és ízlés szerint sózva turmixoltam.
Éléskamra Nagyi Palacsintája szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064036/Eleskamra-Nagyi-Palacsintaja-szenhidrat-csokkentet
Válogass további termékeink közül is: