Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

RÉPÁS KEVERT SÜTEMÉNY

2019. június 18. - Éléskamrareceptek

RÉPÁS KEVERT SÜTEMÉNY

 

repas-kevert.jpg

 

REcept forrása: Tücsökbogár blog

 

Ez a süti utazáshoz készült és nagyon jól vizsgázott. Hűtőben egy hetet is kibírt. Nekünk meg segített nem elcsábulni a sok finomság láttán.

 

Hozzávalók:

 

1 csomag Éléskamra Omlós piskóta lisztkeverék

30 dkg répa

10 dkg folyékony kókuszolaj

5 dkg eritrit

4 tojás

1-2 teáskanál őrölt fahéj

5 dkg durvára vágott dió 

10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé lencse (vagy durvára vágott táblás)

 


A tojásokat ketté választjuk. A fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk. A sárgákat az eritrittel fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk az olajat, majd a kis lyukú reszelőn lereszelt répát, a fahéjat, a csokoládét és a diót. Az egészet elegyítjük a lisztkeverékkel, végül óvatosan, hogy a hab össze ne törjön hozzáforgatjuk a felvert tojásfehérjét is. Sütőpapírral bélelt 25 x 25 centis formába töltjük. 175 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt megsütjük. Szeletelés előtt kihűtjük. Az enyémnek azért ilyen a teteje, mert megfordítottam a sütit szeletelés eőtt.

A z Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint.

 

 Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-Piskota-lisztkeverek-170

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

Forrás:

https://tucsokbogar.blogspot.hu/2016/07/repas-kevert-paleo.html

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr9114900102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása