DIÓS-MÁKOS KEVERT (PALEO)
A tojásokat ketté választjuk. A fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk. A sárgákat az eritrittel fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk az olajat, majd a nagy lyukú reszelőn lereszelt almát és a dióval elkevert mákot. Az egészet elegyítjük a lisztkeverékkel, fellazítjuk a tojásfehérje hab harmadával, végül óvatosan, hogy össze ne törjön hozzáforgatjuk a maradék tojásfehérjét is. Sütőpapírral bélelt 25 x 25 centis formába töltjük. 175 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt megsütjük. Szeletelés előtt kihűtjük. Porrá őrölt eritrittel megszórva kínáljuk.
Forrás:
http://tucsokbogar.blogspot.hu/2017/08/dios-makos-kevert-paleo.html?q=%C3%A9l%C3%A9skamra
Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-Piskota-lisztkeverek-170
Válogass további termékeink közül is: