Krumplikása pirított hagymával
(paleo-vegán)
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Hozzávalók:
2 kg fehér húsú batáta
só
kókuszzsír
4-5 nagy fej vöröshagyma
1 csomag Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta lisztkeverék
A megtisztított, felprított batátát, sós vízben főzd puhára, majd leszűrve, krumplinyomóval törd össze.
Kever hozzá a lisztkeverékeket és 2-3 percig főzd.
Ha szükséges, sózd.
A vékony karikára szelt hagymát (kis adagokban) kókuszzsíron pirítsd aranybarnára.
A kását a hagymás zsiradékkal és a pirított hagymával tálald.
Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat
Válogass további termékeink közül is: