Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Spenótos, "túrós" kosárka

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Spenótos, "túrós" kosárka

turoskosar.jpg

Hozzávalók:

10 dkg keltes élmény lisztkeverék, 2 tojás, 10 ml citromlé, 60 ml víz, 15 g kacsazsír, nagy csipet

Töltelék:

100 g totu, 50 g totu krém, 100 g bébi spenót, 1 mokkáskanál citromlé, só, bors, szerecsendió

Felvertem a tojásokat, hozzáadtam a citromlét, a vizet, a sót és a folyékony állagú kacsazsírt és alaposan elkevertem. A lisztet is hozzákevertem és fél órára a hűtőbe tettem. Pihentetés után apró gombócokat formáltam belőle, amiket a tenyeremben kör alakú lapokra nyomtam és a muffin formába igazgattam.
A töltelékhez csíkokra vágtam a spenótleveleket, a totut elkevertem a krémmel és a citromlével, fűszereztem és a spenótleveleket is belekevertem.
A tésztakosarakat megtöltöttem, szélüket tojással lekentem és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütöttem.

Recept forrása: Sass Erika (www.tepszi.hu)

Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714818870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása