Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Fehér csokis puha fánk

2019. április 25. - Éléskamrareceptek

Fehér csokis puha fánk

fehercsokisfank_1.jpg


1 csomag
Éléskamra Puha fánk lisztkeveréket a zacskón lévő recept szerint készítsd el:

3 M-es tojást (kb. 165 g) és 1 M-es tojássárgáját keverj el 150 ml hideg vízzel, 60 g eritrittel vagy más édesítővel. Add hozzá a fánklisztet és keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 30 peret hűvös helyen, majd enyhén lisztezve jól gyúred át. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 8-10 mm-esre, kb. 5 cm-es formával szaggatva 20 db fánkod lesz. Közepébe nyomj mélyedést, majd nem túlforró, legalább 2 cm magas mennyiségű zsiradékon süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra nőnek. Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható.


100 g kakaóvajat, vízgőz felett olvassz fel, ízlés szerint vaníliával és édesítővel ízesítsd (lehetőleg por állagúval) 1 teáskanál kókusztejporral és 1 teáskanál kókuszolajjal keverd össze. Kend meg a fánkok tetejét, majd paleo csokoládéval díszítsd.

Jó étvágyat! Érdemes kipróbálni!

Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett* megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Paleo-farsangi-fank-lisztkevere

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr5114785826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása