SÜTŐTÖKÖS- GESZTENYEKRÉMES KOCKA
Elkészítés:
A tészta Éléskamra omlós piskóta lisztből készült, a csomagon található leírás szerint:
Krém:
12,5 dkg natúr gesztenyemassza
12,5 dkg megsütött sütőtök
2 ek eritrit (kóstolni kell, sütőtök és ízlés függő)
2 dl kókusztejszín
10 g zselatin
150 ml víz
A zselatint kevés vízben feloldottam, majd hozzáadtam a többi vizet és az összes többi hozzávalót, felmelegítettem kb. 60-70 fokosra, majd lehúztam a tűzről, és hagytam hűlni.
Langyosan az elkészített piskótára öntöttem, és dermedésig hűtőbe tettem (1-2 óra).
A végén olvasztott paleo étcsokival díszítettem.
Recept forrása: Fazekas Mária
Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-Piskota-lisztkeverek-170
Válogass további termékeink közül is: