TOJÁSOS NOKEDLI FEJES SALÁTÁVAL
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje
Hozzávalók:
Nokedlihez:
- 1 csomagÉléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 db M-es tojás
- 80-100 ml víz
Elkészítés:
3 db M-es tojáshoz (kb. 165 g) keverj 80 ml vizet, ha keményebb nokedlit kedvelsz, 100 ml vizet, ha puhábbat. Add hozzá a nokedli alapot és keverd simára. Tegyél fel vizet forrni kevés sóval és zsiradékkal, addig pihentesd a tésztát. Miután besűrűsödött, szaggasd lobogó vízbe, várd meg, míg feljön a tetejére, de csak 1-2 perc múlva szűrd le. Végül jéghideg vízzel öblítsd át.
Ízlés szerinti mennyiségű tojással, kevés kókuszolajon összesütöttem. A tojást ízlés szerint sóztam. Ecetes fejes salátával tálaltam. Egyszerű, gyorsan elkészíthető, nagyon finom, mellékízmentes, paleo tojásos nokedli.
Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat
Válogass további termékeink közül is: