SÓS FOSZLÓS FEHÉR KENYÉR
Ti készítettétek: Szakály Mariann remeke
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 db M-es tojás
- 1 ek. olvadt zsiradék
- durva szemű só ízlés szerint
Elkészítés:
3 db M-es tojáshoz keverj 120 ml hideg vizet és 1 ek. olvadt zsiradékot. Add hozzá a kenyérlisztet és keverd egyenletesre egy kanállal vagy robotgéppel (utóbbival levegősebb lesz), majd pihentesd 20 percig, míg formázható lesz. A kész kenyérke tetjét durva szemű sóval ízlésed szerint szórd be. Tedd szilikonos (sütőpapíros) formába, vagy süsd kenyér alakra formázva sütőlapon szabadon: 200 fokon 20 percig, majd további 50 percig 180 fokon. Teljesen kihűlve szeld fel.
Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064005/Eleskamra-Foszlos-feher-kenyer-szenhidrat-csokkent
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop