Mirabella szilvás muffin
Vasas Ildikó receptje:
MIRABELLA (fosóka) SZILVÁS MUFFIN
megkezdett-maradék lisztekből
3 db M-es tojást felverünk,
megkezdett-maradék lisztekből
3 db M-es tojást felverünk,
hozzáadunk 1 evőkanál olvadt zsiradékot,
5 evőkanál eritritet,
2 dl vizet,
1 evőkanál fahéjat,
10 ml citromlét,
1 bögre magozott mirabella szivát (nekem a fagyasztóban volt, nyárról elrakva),
11 dkg Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeveréket
és 10 dkg Keltes élmény univerzális lisztkeveréket (jó sűrű tészta lesz).
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk, 20 percre hűtőbe tesszük pihenni. Nagy méretű muffin sütő formát kibéleljük muffin papírral. Kanállal beleadagoljuk a tésztát, előmelegített sütőben, hőlég keveréssel 25 percig, szép pirosra sütjük (tűpróba)
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: