KELTES KENYÉRKE
Ti készítettétek: Vasas Ildokó receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 m-es tojás (kb. 165 g.)
- 20 ml friss citromlé
- 120 ml friss víz
- 25 g lágy kókuszzsír
- 4 g só
Elkészítés:
3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral s 4 g sóval, apróra vágott medvehagymával , majd keverj hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább). Ezután szilikonos lapon, enyhén lisztezett felületen gyúrd át kicsit. Tedd sütőpapíros formába, vágd be a tetejét több helye, majd 180 fokra melegített sütőben kb. 35-40 perc alatt süsd készre.
Érdemes elkészíteni!
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: