Málna torta
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
2 csomag Éléskamra Csodacsokis bögrés süti lisztkveréket, egyszerre kikevertem a csomagoláson megadott recept szerint, majd 7 perc alatt, 700 w-on, mikroban, 22 cm átmérőjű szilikon formában, készre sütöttem és rácson kihűtöttem.
50 dkg málnát lepaszíroztam, majd ízlés szerint édesítettem.
2, 5 dl jól behűtött kókusztejszínt kemény habbá vertem, és hozzá kevertem 10 dkg paleo mascarponét.
(Paleo mascarpone elhagyható.)
15 g zsletint 1 dl melegvízben feloldva lanygyosra hűtve a krémhez kevertem.
(Robotgéppel gyorsan kell vele dolgozni, hogy egyenletesen el tudjon keveredni.)
Megtöltöttem a lapokat.
Friss málnával és málnás zselével díszítettem.
Málna zselé: 1 dl málnalét 1 dl vízzel és 1 púpozott ek zselatinnal összemelegítettem, hogy a zselatin feloldódjon, majd langyosra hűtve, sík felületre öntve dermesztettem, és szív alakú kiszúró formával kiszúrtam.
Éléskamra csodacsokis bögrés süti szénhidrát csökkentett lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Csodacsokis-paleo-bogres-suti
Válogass további termékeink közül is: