Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Hamis Raffaello

2019. szeptember 06. - Éléskamrareceptek

Hamis Raffaello

 

 hamis_raffaello.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók:

2 dl kókusztej

40 g Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható lisztkeverék


40 g kókusztejszín

100 g kókuszolaj

80-100 g por édesítő

100 g kókuszreszelék

2 marék (egész, balnsírozott) mandula

forgatáshoz kókuszreszelék

Elkészítés: a lisztet a tejben sűrűre főzzük, majd kihűtjük.

Hozzá keverjük az édesítőt, a tejszínt, a kókuszolajat és a kókuszreszeléket.

Minimum fél órára hűtőbe tesszük.

Kisebb diónyi nagyságú gombócokat formálunk, a közepébe egy mandulaszemet téve.

Megforgatjuk kókuszreszelékbe és 1-2 óra alatt behűtjük.

 

 

Éléskamra szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Szorasra-suritesre-hasznalhato-szenhidra

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1915045512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása