Hamis Raffaello
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
2 dl kókusztej
40 g Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható lisztkeverék
40 g kókusztejszín
100 g kókuszolaj
80-100 g por édesítő
100 g kókuszreszelék
2 marék (egész, balnsírozott) mandula
forgatáshoz kókuszreszelék
Elkészítés: a lisztet a tejben sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
Hozzá keverjük az édesítőt, a tejszínt, a kókuszolajat és a kókuszreszeléket.
Minimum fél órára hűtőbe tesszük.
Kisebb diónyi nagyságú gombócokat formálunk, a közepébe egy mandulaszemet téve.
Megforgatjuk kókuszreszelékbe és 1-2 óra alatt behűtjük.
2 dl kókusztej
40 g Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható lisztkeverék
40 g kókusztejszín
100 g kókuszolaj
80-100 g por édesítő
100 g kókuszreszelék
2 marék (egész, balnsírozott) mandula
forgatáshoz kókuszreszelék
Elkészítés: a lisztet a tejben sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
Hozzá keverjük az édesítőt, a tejszínt, a kókuszolajat és a kókuszreszeléket.
Minimum fél órára hűtőbe tesszük.
Kisebb diónyi nagyságú gombócokat formálunk, a közepébe egy mandulaszemet téve.
Megforgatjuk kókuszreszelékbe és 1-2 óra alatt behűtjük.
Éléskamra szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Szorasra-suritesre-hasznalhato-szenhidra
Válogass további termékeink közül is: