Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

MAGVAS ZSEMLÉK

2019. július 04. - Éléskamrareceptek

MAGVAS ZSEMLÉK

 

magvaszsemlek.jpg

 

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

 

1 csomag Éléskamra Sokmagvas bagett lisztkeveréket a zacskón lévő recept szerint elkészítettem:

 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó.

Nem bagetteket formáztam, hanem zsemléket. Tetejüket lekentem tojással és megszórtam magokkal. 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet sütöttem. Végül telepakoltam minden finomsággal. Nagyon finom ízletes, jó állagú, nem vizes belsejű zsemlék.

 

 

Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Sokmagvas-paleo-bagett-lisztkeverek-215

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr8614926052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása