Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Csirkés gombás pite

2019. június 07. - Éléskamrareceptek

csirkes-gombaspite.jpg

 

 

Elkészítés:

1 csomag éléskamrás sós nyújtható tésztát a csomaoláson található recept szerint elkészítünk, majd a ragu elkészültéig a hűtőben pihentetjük.


A ragu:

40 dkg darált csirkemell
4-5 szál újhagyma(lehet helyette 1 szál póréhagyma is)
300 gr fagyasztott rókagomba(persze friss jobb lenne  (megmossük, felvágjuk és a felesleges nedvességet kicsit kinyomkodjuk)
Fűszerek ízlés szerint: só, bors, tárkony, sok-sok petrezselyem, csipet chili por, és amit még szeretnénk.


A hagymát megfuttatjuk a kókuszzsíron, aztán jöhet hozzá a darált hús, amikor már megfehéredett a gombát is beletesszük, fűszerezzük és készre pároljuk. 

A szósz: 200 gr totu krém extrát picit megsózunk, teszünk bele citromlevet és vízet, 1 m.k.fokhagyma-granulátumot madj hozzákeverünk 2 db M-es tojás.


A pite formát(lehet kerek vagy szögletes) kikenjük kókuszzsírral és kézzel belenyomkodjuk a tésztát, szép elegyengetjük úgy hogy magas pereme legyen. Jöhet a ragu, aztán ezt leöntjük a szósszal. A tetejét megszórjuk felaprított sajttal. 180°-on 30 percig sütjük.

 

 Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

Kozári Valéria receptje

Forrás:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1306885632758951&set=gm.752059564973073&type=3&theater&ifg=1

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr9814883414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása