Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Mákos Nudli

2019. június 05. - Éléskamrareceptek

Mákos nudli

makosnudli.jpg

 

Derecskeiné Horváth Zsuzsa remeke:

40 dkg főtt, pürésített, kihűtött batátát, 20 dkg (sajtreszelőn) reszelt almával, 1 tojással, 1 csomag Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett*  alapliszttel keverj össze, és hagyd pihenni 30 percig.



Tegyél fel forrni vizet.
A tésztát, lisztezett felületen, gyúrd át, nyújtsd ki 1 cm vastagra, és vágd 1 cm széles, hosszúkás csíkokra.
A hosszúkás csíkokat (ha szükséges lisztezett felületen) a tenyereddel, enyhén lisztezett felületen, sodord meg egy kicsit, és egyszerre akár 4-5 csíkot egymás mellé téve vágj kb.2-3 cm-s darabokra.
Forrásban lévő vízben, ha feljönnek a nudlik a víz tetejére, még 1 percig főzd.
Hideg vízben öblítsd le és csepegtesd le.
Kevés kókuszolajon forgasd át a nudlikat.
Ízlés szerint, édesítővel elkevert, darált mákkal megszórva tálald.
Legközelebb megpróbálom batáta nélkül, cukkínivel készíteni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064081/Eleskamra-Nyujthato-teszta-edes-sutikhez-szenhidra

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr4114879712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása