Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Medvehagymás gnocchi

2019. május 20. - Éléskamrareceptek

mgnocchi.jpg 

Ti készítettétek:

lovelypaleoinspiration.blog

Olaszos, tavaszias, friss és nagyon ízletes! Hirtelen ötlet volt ez a gnocchi…azt hiszem a TV Paprikán láttam nemrég. Megint csak az Éléskamra szuper, gyors keverékekből választottam. Tudtam pontosan, hogy melyik keverékhez kell nyúlnom. A lángos tészta ….

Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
  • 3 M-es tojás (kg. 165g)
  • 150 ml hideg víz
  • egy kis liszt a sodráshoz (gm, paleos)
  • kb 1 marok medvehagyma felaprítva
  • kb 3ek spenótpüré a fagyról kiolvasztva
  • 1 nagy fokhagyma felaprítva
  • só, rozmaring, kacsazsír (kókuszzsír, mangalica, vagy paleolaj)
  • 1/2 lime leve, elhagyható
  • 1-1 drb parmezán, cheddar ízlés szerint
  • ropogós pirított szalonna , parmezán darabkák a tálaláshoz

Serpenyőben a zsiradékot felhevítjük, beledobjuk a rozmaringot és a fokhagymát. Kicsit lepirítjuk, mikor már jól  illatozik, beletesszük a spenótot és a medvehagymát is. Sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a gnocchikat. Összekeverjük, reszelünk rá parmezánt vagy cheddart, vagy mindkettőt. Átforgatjuk és tálalhatunk. A szalonnát és egy kis parmezánt a tetejére szórunk.

 

Jó étvágyat!

Forrás:

https://lovelypaleoinspiration.blog/2017/03/22/medvehagymas-gnocchi/

Éléskamra Lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Langos-lisztkeverek-200-g

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr314838440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása