Lángos tésztában sült virsli
Ti készítettétek:
Szabó Anita receptje:
Továbbra sem kapcsolom be a sütőt. :) Napok óta a fejemben van ez az étel, csak valahogy mindig más sütődött helyette. Ma mindenki más időpontban és mást ebédelt, úgyhogy önző módon magamnak készítettem el. :) Reggel piacra menet előtt bekevertem a tésztát, majd délben kisütöttem.
A vizet elegyítjük a tojással, majd a liszttel együtt csomómentesre keverjük (én habverőt használtam). 20 percig pihentetjük. 6 részre osztjuk. Két szilikonlap közt, egyenként a virsli hosszára nyújtjuk a tésztadarabokat. Beburkoljuk vele a virslit, Bő, forró zsiradékban kisütjük. Végül salátával, reszelt sajttal és majonézzel tálaljuk. Még finomabbá tehetjük a tésztát, ha kisütés után fohagymás olívaolajjal kenjük meg.
Forrás:
http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/06/langos-tesztaban-sult-virsli-paleo.html?q=paleolit
Éléskamra Lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Langos-lisztkeverek-200-g
Válogass további termékeink közül is: