Kenyérlángos
Ti készítettétek:
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 M-es tojás
- 150 ml hideg víz
- 1 kk foszfátmentes sütőpor
- 20ml alma ecet
Feltét: - 100g totu krém
- pár csepp friss citrom
- só
- 1 nagy csipet fokhagymapor
- 200g kockázott bacon (picit /pár percig megsütve)
- 1 fej lila hagyma vékonyan felszeletelve
Elkészítés: keverd el a vizet a tojással, az almaecettel és keverd hozzá a sütőporral elkevert lisztet is. Pihentesd a tésztát 30 percet hűvös helyen, ezt követően pici paleos liszttel gyúrd át. Egy 35X22cm-es tepsit bélelj ki sütőpapírral, és a kinyújtott tésztával. Kend meg a tésztát a totu krémmel, melybe belekeverted a sót, fokhagymaport és a pár csepp citromlét. A tetejére szórd rá a szalonnát és a hagymát. 180°C-ra előmelegített sütőben süsd kb. 30 percig.
Éléskamra Lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Langos-lisztkeverek-200-g
Válogass további termékeink közül is: