Káposztával, baconnel töltött tekercs
A keltes élmény lisztkeverék alapreceptjén annyit változtattam,hogy a kókuszzsír helyett 25 g puha kacsazsírt tettem a tésztához és még beledolgoztam 90 g reszelt cheddar sajtot. Hagytam a hűtőben 1 órát pihenni.
Ezután levettem belőle egy maroknyi tésztàt a díszítéshez. A tésztát sodortam 30x30cm-re. Erre jött egy réteg savanyú káposzta, 1 réteg dìnsztelt hagyma, pirított szalonna, egy kis kolbász, és 1 nagy fej sampion felkockázva. Ezután behajtjuk a tészta egyik harmadát ,majd betakarjuk a másik oldalával. Lekenjük tojással. Díszítjük tetszés szerint.
180 fokon alsó felső sütés 30 perc,majd 10-15 perc légkeverés..ekkor kap színt.
Rcept forrása: Csánó Fehér Erika
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop