SÁRGARÉPÁS-PETREZSELYMES SÜLT GOMBÓCOK
Vasas Ildikó receptje
1 nagyobb sárgarépát nagy lukú reszelőn lereszelünk, hozzáadunk 2 dl vizet, 1 teáskanál citromlét, 1 db tojást, kb. annyi apróra vágott petrezselymet mint a reszelt sárgarépa, sót-borsot-chilliport ízlés szerint és 100 g Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeveréket (nyugdtan használhatunk helyette keltes élmény lisztkeveréke). Alaposan összekeverjük, 10 percet pihentetjük, gombócokat formázunk. Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon 25 percig sütjük.
Az Ünnepi bejgli liszt kicsit furcsának tűnhet, de nagyon finom lett a gombóc.
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: