Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Paleo "túrós" csiga málnával és ribizlivel

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Paleo "túrós" csiga málnával és ribizlivel

 

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsturoscsiga.jpga receptje

Tészta hozzávalók:

Tészta elkészítés:

3 M-es tojást (KB 165 g)  elkevertem, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral és 40 g kristályos édesítővel (eritrit, xilit, glicin, stb.), majd kevertem hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentettem a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább).

Töltelék hozzávalók:

Elkészítés:

25 dkg totut, ízlés és diéta szerinti édesítővel, 1 nagy, kezeletlen citrom héjával, 2 ek totu krém extrával, 1 tojással és 15 g Anyasüti Krémes darakása vanília ízű desszertporral keverj össze.
A pihentetett tésztát, lisztezett felületen gyúrd át, és nyújtsd ki, 1 cm vastag téglalappá. 
Kend meg egyenletesen a totus krémmel.
Szórj rá ízlés szerint ribizlit és málnát, kicsit nyomkodd bele a töltelékbe.
A keskenyebb feléről szorosan tekerd fel a tésztát.
Vágd kb. 2 cm vastag szeletekre. 
Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 200°C- n süsd 10 percig, majd 180°C- n 25 percig.
Rácson hűtsd ki, majd ízlés szerint, szórd meg por édesítővel.
Nagyon finom, ízletes sütemény! Igazi keltes élmény!  
Próbáljátok ki!

 

Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr8814818576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása