Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Kolbászos karfiolkenyér

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Kolbászos kariolkenyér

kolbaszoskarfiolkenyer190103.jpg

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 fej karfiolt, késes aprítóval rizsszem méretűre felaprítjuk. Ízlés szerint sózzuk, hozzákeverünk 4 egész tojást, ízlés szerint zúzott fokhagymát, vagy fohagma port, karikára vágott házi kolbászt, 10 dkg reszelt, éven túl érlelt Grana padano sajtot, 20 g Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeveréket.

A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és a masszát, egy36X29 cm-s, sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük egyenletesen.


200°C-ra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Friss zöldségekkel, vagy savanyúsággal tálaljuk.

Párolt karfiolrizzsel is működik (maradék felhasználás céljából).

 

Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr2014818454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása