Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Gombás halragu nokedlivel

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Gombás halradu nokdelivel

halragu.jpg

Ti készítettétek:Kozári Valéria alkotása

Hozzávalók:

Nokedlihez:

 

Elkészítés:

3 db M-es tojáshoz (kb. 165 g) keverj 100 ml vizet, ha keményebb nokedlit kedvelsz, 120 ml vizet, ha puhábbat. Add hozzá a nokedli alapot és keverd simára. Tegyél fel vizet forrni kevés sóval és zsiradékkal, addig pihentesd a tésztát. Miután besűrűsödött  szaggass lobogó vízbe, várd meg, míg feljön a tetejére, de csak 1-2 perc múlva szűrd le. Végül jéghideg vízzel öblítsd át!

 Hozzávalók halraguhoz:

  • 500 gr tilápia halfilé, felkockázva
  • 150-200gr csiperke gomba szeletelve
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 paradicsom + paradicsomlé(házi)
  • fűszerek: pirospaprika, fekete bors, só,
  • totu krém extra,+ 1 k.k. manióka liszt

Elkészítés:

A zsiradékon a hagymát félig megpároljuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A gomba kiengedett levét elpároljuk, ezt követően hozzáadjuk a felkockázott halfilét.

Néhány perc főzést követően "behabarjuk". Vigyázzunk, ne főzzük szét, mert a hal széteshet.

Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114818388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása