Foszlós fehér kenyér
Ti készítettétek: Annipanni
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 db tojás
- 1 dl víz
- 1 ek. zsiradék ( nálam kacsazsír)
- magok
Elkészítés:
A tojásokat, vizet, és a zsírt egy tálban keverjük össze.
Adjuk hozzá a kenyérlisztet és keverjük egyenletesre egy kanállal vagy robotgéppel, majd pihentessük 10 percig, amíg besűrűsödik.
Öntsük egy szilikonos vagy sütőpapíros formába, majd süssük 200 fokon 10 percig, majd további 35 percig 180 fokon.
A kenyér mérete kb. 35 dkg lesz.
Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064005/Eleskamra-Foszlos-feher-kenyer-szenhidrat-csokkent
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop