„Paprikás karfiol” falusi kenyérrel
Éléskamra falusi kenyér lisztkeverék natúr ízben
Tulajdonképpen teljesen ugyan úgy készítettem, mint annó a paprikás krumplit. Egy picit több vizet kell alá önteni. Sok hagymával és sok őrölt pirospaprikával, virslivel, kolbásszal, lecsópaprikával, paradicsommal. Tényleg nagyon ízletes, és csak nagyon enyhén van karfiol íze.
Éléskamra Falusi kenyérrel tálaltam, amit a zacskón lévő recept szerint készítettem, annyi különbséggel, hogy sima víz helyett, szénsavas ásványvízzel kevertem össze. Levegősebb, puhább lett így a kenyér.
A savanyúság lemaradt a képről.
Derecskeiné Horváth Zsuzsa ebéd ötlete
Éléskamra Falusi fehér kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Falusi-kenyer-lisztkeverek-natu
Válogass további termékeink közül is: