Mákkal szórt császárzsemle
Ti készítettétek: Kiss Viktória receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Császárzsemle lisztkeverék
- 2 db M-es tojás
- 150 ml víz
- 3 ek olvadt zsíradék
- 4 g porélesztő
- mák
Elkészítés:
2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) keverte 150 ml vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot/olajat, 4 g porélesztőt. A zsemleliszttel egyenletesre kevertem.
30 perc pihentetés után enyhén lisztezett felületen átgyúrtam a tésztát. Majd még 5 percet pihentettem.
6 zsemlét formáztam lekentem pici vízzel és megszórtam mákkal.
Éléskamra Lágyan omlós császárzsemle szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064012/Eleskamra-Lagyan-omlos-csaszarzsemle-szenhidrat-cs
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop
rék