Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Bagel

2019. április 24. - Éléskamrareceptek

Bagel

bagel_1.jpg

 

Ti készítettétek: Én kicsi paleokonyhám.blog 

Bagelt sütöttünk a hétvégén, kétféle módon is kipróbáltuk: az egyiket a hagyományos módon 1-2 percig előfőztük és utána sütöttük ki, a tészta másik felét simán csak megformáztuk és megsütöttük.

Mindkét formában finomra sikerült, de nagyon óvatosan kell előfőzni, mert hamar szét tud esni, ha nem vesszük ki időben a vízből.

Hozzávalók 7 db-hoz:

-1 csomag Éléskamra Lágyan omlós császárzsemle szénhidrát csökkentett lisztkeverék
-2 tojás
-1/2 dl víz
-3 ek kacsazsír
+ nagy szemű só, szezámmag a szóráshoz

Elkészítés:

Egy tálban keverjük össze a tojásokat, vizet és az olvasztott kacsazsírt, majd adjuk hozzá a lisztkeveréket és keverjük egyenletesre.

Hagyjuk 10-15 percig pihenni, majd formázzunk belőle bageleket, és szórjuk meg ízlés szerint sóval magokkal.

Ekkor választhatunk, hogy előfőzzük-e vagy csak simán megsütjük.

Ha előfőzzük akkor bobjuk lobogó vízbe, adjunk hozzá fél mokkáskanál szódabikarbónát, és folyamatosan figyelve 1-2 percig, majd szedjük ki belőle és rakjuk sütőpapírra.

180 fokra előmelegített sütőben süssük 20-25 percig.

 Éléskamra Lágyan omlós császárzsemle szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064012/Eleskamra-Lagyan-omlos-csaszarzsemle-szenhidrat-cs

 

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr8914783936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása