Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

ÉLÉSKAMRA FOSZLÓS FEHÉR KENYÉR ALAPRECEPT SZERINT KÉSZÜLT FINOMSÁGOK

Éléskamra lisztkeverékeinken mindig van egy sokszor lepróbált alap recept amibe bárki beleviheti saját ötleteit, feldobhatja fűszerekkel, egyéb hozzávalókkal, viszont kiinduló alapnak tökéletesek

2019. február 15. - Éléskamrareceptek

Éléskamra foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék alaprecept

 

Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék  185 g (gluténmentes, paleo, cukormentes)

Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék  185 g (gluténmentes, paleo, cukormentes)

ALAPRECEPT

Hozzávalók:

  • egy zacskó Éléskamra Foszlós fehér kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 3 db M-es tojás
  • 120 ml hideg víz
  • 1 ek olvadt zsiradék


Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojáshoz keverj 120 ml hideg vizet és 1 ek. olvadt zsiradékot. Add hozzá a kenyérlisztet és keverd egyenletesre egy kanállal vagy robotgéppel (utóbbival levegősebb lesz), majd pihentesd 20 percig, míg formázható lesz. Tedd szilikonos (sütőpapíros) formába, vagy süsd kenyér alakra formázva sütőlapon szabadon: 200 fokon 20 percig, majd további 50 percig 180 fokon. Teljesen kihűlve szeld fel.

 

A sütőforma ajánlott mérete: kb. 22*8 cm (hossza és alsó keresztmérete), ebben szép magasra sül.

 

Az alaprecept szerint készült finomságok:

 

A lisztkeveréket megvásárolhatod közvetlenül a gyártótól: Itt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr314629672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása