Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

GESZTENYÉS-MAZSOLÁS BEJGLI

2019. november 21. - Éléskamrareceptek

GESZTENYÉS-MAZSOLÁS BEJGLI

gesztenyesmazsolas.jpg

2 rúdhoz recept:

4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 40 ml vizet, 30 ml citromlevet, 60 g eritritet és 60 g lágy kókuszzsírt. Majd keverd el a Paleolit Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeverékkel és pihentesd 20 percet hűtőben. Gyors mozdulatokkal gyúrd át. Oszd ketté a tésztát, ezután szilikonos lapon sodrófával nyújtsd kb. 5 mm vastagságú téglalapra. Kend meg az az alábbi töltelékkel, és utána tekerd fel: 50 dkg NATÚR gesztenye massza, 8 dkg porxukor, 4 evőkanál cocomas, rum ízlés szerint, illetve mazsola is ízlés szerint (akár el is hagyható). A gesztenyemasszát törd össze villával, majd keverd ki a xukorral, rummal, és a cocmassal, mazsolával.
Legvégül kend le tojás sárgával, majd fehérjével és szurkáld meg egy villával. Átlagos sütési idő 180 fokon előmelegített sütőben 25-30 perc.

Ez egy kicsit édesebb verzió, ha nem szereted annyira az édes tölteléket, tegyél kevesebb porxukrot a töltelékbe.gesztenyesmazsolas2.jpg

2 rúdhoz recept:

4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 40 ml vizet, 30 ml citromlevet, 60 g eritritet és 60 g lágy kókuszzsírt. Majd keverd el a  Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeverékkel és pihentesd 20 percet hűtőben. Gyors mozdulatokkal gyúrd át. Oszd ketté a tésztát, ezután szilikonos lapon sodrófával nyújtsd kb. 5 mm vastagságú téglalapra. Kend meg az az alábbi töltelékkel, és utána tekerd fel: 50 dkg NATÚR gesztenye massza, 8 dkg porxukor, 4 evőkanál cocomas, rum ízlés szerint, illetve mazsola is ízlés szerint (akár el is hagyható). A gesztenyemasszát törd össze villával, majd keverd ki a xukorral, rummal, és a cocmassal, mazsolával.
Legvégül kend le tojás sárgával, majd fehérjével és szurkáld meg egy villával. Átlagos sütési idő 180 fokon előmelegített sütőben 25-30 perc.

Ez egy kicsit édesebb verzió, ha nem szereted annyira az édes tölteléket, tegyél kevesebb porxukrot a töltelékbe.

Éléskamra Ünnepi bejgli szénhidrát csökkentett*  lisztkeverék

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Unnepi-bejgli-lisztkeverek-2-ru

 

KARÁCSONYI LIMITÁLT DARABSZÁMÚ LISZTKEVERÉK, CSAK AZ ÜNNEPI IDŐSZAK ALATT VÁSÁROLHATÓ MEG!

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr6715319052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása