Ünnepi magvas kenyér
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Ünnepi magvas kenyér
1 Adag Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeveréket, a csomagoláson lévő recept szerint gyúrd össze 4 g sóval, 5 g foszfátmentes sütőporral és 30 g magkeverékkel (arany lenmag, lenmag, szezámmag, napraforgó mag, tökmag).
Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
Enyhén lisztezett felületen, gyúrd át a tésztát, majd formázd meg a kenyeret és kend le kókuszolajjal.
Vágd be a kenyér tetejét keresztben, majd szórd meg ízlés szerint magvakkal.
200°C-on süsd 10 percig, majd 180°C-on további 35 percig.
Rácson hagyd kihűlni.
Jó étvágyat hozzá!
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: