SÁRGABARACKOS KELT PITE
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Sárgabarackos kelt pite
1 adag Éléskamra Keltes élmény lisztkeveréket, a csomagoláson lévő recept szerint bekevertem és egy sütőpapírral bélelt 30X20 cm-s tepsibe egyengettem a tésztát.
Közben a sütőt előmelegítettem 180 °C-ra.
Megtisztított sárgabarackot tetszés szerinti darabokra vágtam, és kiraktam vele a tészta tetejét, majd megszórtam kevés fahéjas édesítővel.
180°C-n 40 percig sütöttem. Rácson hagytam teljesen kihűlni és ízlés szerint megszórtam por édesítővel.
Egyszerű és nagyszerű sütemény!
1 adag Éléskamra Keltes élmény lisztkeveréket, a csomagoláson lévő recept szerint bekevertem és egy sütőpapírral bélelt 30X20 cm-s tepsibe egyengettem a tésztát.
Közben a sütőt előmelegítettem 180 °C-ra.
Megtisztított sárgabarackot tetszés szerinti darabokra vágtam, és kiraktam vele a tészta tetejét, majd megszórtam kevés fahéjas édesítővel.
180°C-n 40 percig sütöttem. Rácson hagytam teljesen kihűlni és ízlés szerint megszórtam por édesítővel.
Egyszerű és nagyszerű sütemény!
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: