Gyümölcsös-morzsás piskóta
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Először a morzsát készítettem el. 5 dkg kókuszzsírt elmorzsoltam 5 dkg diéta szerinti édesítővel és 5 dkg Éléskamra Ropogós panírmorzsáva.
1 csomag Éléskamra Omlós piskóta lisztet a csomagoláson megadott recept szerint elkészítettem és 20X30 cm-es tepsibe egyengettem. Ízlés szerint megszórtam friss idény gyümölccsel (szeder, áfonya, ribizli, málna, szilva és sárgabarack), majd megszórtam a morzsával is.
180°C-n 35 percig sütöttem, és rácson kihűtve, ízlés szerint por édesítővel megszórva (elhagyható) tálaltam.
Finom párosítás: puha piskóta, szaftos, ízletes gyümölcsök és ropogós morzsa.
Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064029/Eleskamra-Ropogos-panirmorzsa-szenhidrat-csokkente
Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-Piskota-lisztkeverek-170
Válogass további termékeink közül is: