SÜLT HÚSOS SZENDVICS
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
Tészta:
- 1 csomag Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 db M-es tojás (kb. 165 g)
- 100 ml víz
- 20 ml friss citromlé
Elkészítés:
3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 1 db cipót belőle,. Tedd szilikonos lapra vagy sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó.
Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Sokmagvas-paleo-bagett-lisztkeverek-215
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop