Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

FISH AND CHIPS

2019. június 19. - Éléskamrareceptek

FISH AND CHIPS

 

fishandchips.jpg

 

Hozzávalók személyenként:
a rántott halhoz:
25 dkg fehér húsú hal (nálam most fogas)
1 tojás
törött bors
 
a hal sütéséhez:
bő zsiradék (nálam kókuszolaj)
a körethez:
25 dkg édesburgonya (nálam fehér)
1-2 evőkanál olívaolaj
törött bors
a nyerstojás mentes, tartós majonézhez:
1 dl paleolaj (nem paleozóknak olaj)
1/2-1 teáskanál Dijoni mustár (nem paleozóknak mustár)
1-2 teáskanál citromlé
1/2-1 teákanál porrá őrölt eritrit (nem paleozóknak porcukor)
törött bors
 
A halat kis kockára vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, Zacskóba rakjuk. Hozzáadjuk a panírmorzsát és alaposan összerázzuk. A paníros haldarabokat  felvert tojásba mártogatjuk, végül a felforrósított zsiradékban minden oldalán arany színűre sütjük. A körethez az édesburgonyát alaposan megmossuk. Héjastól hasábokra vágjuk. összeforgatjuk az olívaolajjal, majd sütőpapíros lemezen szétterítve 220 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Tálaláskor sózzuk, borsozzuk. A majonézhez a Totu krém extrát habverővel kevergetve vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsorgatását és keverjük addig amíg a majonéz kisimul, innentől folytathatjuk az olaj hozzáadását. Hozzáadjuk az ízesítő anyagokat. További felhasználás előtt 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérhessenek. Az így készített majonéz hűtőszekrényben hetekig tárolható. Tálaláskor a hasáb édesburgonya és a rántott hal mellé kínáljuk.

Éléskamra Ropogós panírmorzsa szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064029/Eleskamra-Ropogos-panirmorzsa-szenhidrat-csokkente

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr2714902510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása