Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

KÓKUSZKOCKA

2019. június 18. - Éléskamrareceptek

KÓKUSZKOCKA

 

kokuszkocka.jpg

 

Recept  forrása: Nagy Szilvi

 

Elkészítés:

Az Éléskmara omlós piskóta keverékhez  6 db M-es tojást (kb. 320 g) válassz ketté, a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá, a sárgáját 70 g eritrittel robotgéppel keverd fehéredésig. A sárgája habhoz adj 6 evőkanál hideg vizet, 2 evőkanál olvadt kókuszzsírt, majd a lisztkeverékkel keverd simára. A tojásfehérje habot fokozatosan adagold hozzá, óvatosan, nagy mozdulatokkal, hogy ne törjön össze.

25*20-as tepsiben 180 fokon, 35 perc alatt (tűpróba) süsd készre. (a képen 24*24 cm-es négyzet alakú tortaformában sütöttem meg két adagot, ahol a forma alját sütőpapírral kibéleltem, hogy ne ragadjon oda).

Máz:

olvassz fel vízgőz felett 15 dkg min. 75%-os paleo étcsokoládét, melyhez keverj hozzá 5 dkg kókuszolajat. Miután a piskótatészta kihűlt vágd fel kockákra és az olvasztott csoki-kókuszolaj kombóban mártsd bele minden oldalát, majd kókuszreszelékben hempergesd meg.

 

 Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-Piskota-lisztkeverek-170

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr2814900152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása