BACONOS PÁRNA
Elkészítés:
2 db M-es tojást (kb. 110 g) keverj el 40 ml vízzel, 20 ml citromlével és 50 g lágy kókuszzsírral. Elegyítsd azÉléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverékliszttel és pihentesd hűtőben 20 percig.
Majd jól gyúrd át, alsó-felső liszthintéssel szilikonos lapon. Nyújtsd ki 5 mm vastag hosszú téglalapra, majd ahogy a képen is látható a közepét töltsd meg 4-5 bacon szelettel és sajttal, és az oldalát vágd fel csíkokra, amit majd rá tudsz hajtani a töltelékre.
Tetejét kend meg tojásásárgájával, majd szórd meg sajttal. Süsd előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig. Ebből az adagból 2 nagy baconos párna készült.
Recept forrása: Vitéz Viktória
Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta
Válogass további termékeink közül is: