Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

BACONOS PÁRNA

2019. június 14. - Éléskamrareceptek

BACONOS PÁRNA

baconosparna1.jpg

Elkészítés:

2 db M-es tojást (kb. 110 g) keverj el 40 ml vízzel, 20 ml citromlével és 50 g lágy kókuszzsírral. Elegyítsd azÉléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverékliszttel és pihentesd hűtőben 20 percig.

Majd jól gyúrd át, alsó-felső liszthintéssel szilikonos lapon. Nyújtsd ki 5 mm vastag hosszú téglalapra, majd ahogy a képen is látható a közepét töltsd meg 4-5 bacon szelettel és sajttal, és az oldalát vágd fel csíkokra, amit majd rá tudsz hajtani a töltelékre.

Tetejét kend meg tojásásárgájával, majd szórd meg sajttal. Süsd előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig. Ebből az adagból 2 nagy baconos párna készült.

 

 

Recept forrása: Vitéz Viktória

 

 Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr114894318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása