BACONOS CSAVART RÚD
Elkészítés:
2 db M-es tojást (kb. 110 g) keverj el 40 ml vízzel, 20 ml citromlével és 50 g lágy kókuszzsírral.
Elegyítsd az Éléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverékkel és pihentesd hűtőben 20 percig. Majd jól gyúrd át, alsó-felső liszthintéssel szilikonos lapon. Nyújtsd ki 5 mm vastag hosszú téglalapra, vágd fel akkora csíkokra, hogy 1 vagy 2 bacon beleférjen, majd csavard össze, tetejét kend be tojássárgájával, és szórd meg sajttal.
Süsd előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig. Ebből az adagból 14 db Baconos csavart készült.
Recept forrása: Vitéz Viktória
Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta
Válogass további termékeink közül is: