Diós Linzer
Szabó Anita receptje:
Hozzávalók:
a tésztához:
19,5 dkg Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
5 dkg darált dió
5 dkg porrá őrölt eritrit
5 dkg porrá őrölt eritrit
3 tojás
2 dkg kókuszolaj
továbbá:
cukor mentes lekvár (nálam ribizli)
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Háztartási fóliába csomagolva 20 percre fagyasztószekrénybe tesszük. A hűtőből kivéve két sütőpapír közé téve kinyújtjuk. Linzer kiszúrókkal tetszőleges formára szaggatjuk. Sütőpapíros lemezre rakosgatjuk. 175 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Megkenjük lekvárral és 2-2 darabot összeragasztunk. Szerintem másnapra lesz a legfinomabb, mert akkorra a tészta átveszi a lekvár nedvességét.
Forrás:
Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064081/Eleskamra-Nyujthato-teszta-edes-sutikhez-szenhidra
Válogass további termékeink közül is: