Paleo csaszarmorzsa (smarni)
Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje
Hozzávalók:
1 csomag Éléskamra Nagyi Palacsintája lisztkeverék
50 g Cassava dara (Gari)
40 g eritrit, vagy ízlés és diéta szerinti édesítő
3 M-es tojás
150 ml növényi tej (mandula)
ízlés szerint gazdagíthatod vaníliával, reszelt citromhéjjal és mazsolával
Sütéshez:
3 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés: a tojást, a tejjel és az édesítővel keverd el, majd keverd hozzá a lisztet és a garit. Hagyd állni 20 percig, majd kókuszolajon süsd meg. Sütés, kevergetés közben fakanállal „vágd” kisebb darabokra. Gyors, egyszerű és nagyon finom. Cukormentes baracklekvárral és por édesítővel tálaltam.
1 csomag Éléskamra Nagyi Palacsintája lisztkeverék
50 g Cassava dara (Gari)
40 g eritrit, vagy ízlés és diéta szerinti édesítő
3 M-es tojás
150 ml növényi tej (mandula)
ízlés szerint gazdagíthatod vaníliával, reszelt citromhéjjal és mazsolával
Sütéshez:
3 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés: a tojást, a tejjel és az édesítővel keverd el, majd keverd hozzá a lisztet és a garit. Hagyd állni 20 percig, majd kókuszolajon süsd meg. Sütés, kevergetés közben fakanállal „vágd” kisebb darabokra. Gyors, egyszerű és nagyon finom. Cukormentes baracklekvárral és por édesítővel tálaltam.
Éléskamra Nagyi Palacsintája szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064036/Eleskamra-Nagyi-Palacsintaja-szenhidrat-csokkentet
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop