Diós palacsinta
Hozzávalók:
a palacsintához:
a csomagolás szerinti módon elkészítve (tojást, zsiradékot, vizet hozzáadva)
a töltelékhez:
20 dkg darált dió vagy az itt található diótej szűreménye
10 dkg porrá őrölt eritrit
a csokoládé öntethez:
2 dl kókuszkrém
10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük. 10 percig pihentetjük, majd kókuszolajjal kikent palacsintasütőbe merőkanálnyi masszát szétoszlatva kisütjük. (20 centisből 12 darab a 25 centisből 10 darab lesz) Megszórjuk az eritrittel elkevert dióval. Felcsavarjuk, majd meglocsoljuk a csokoládé öntettel, amihez a kókuszkrémet felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük az apróra tördelt csokoládét. Akkor jó, ha simává, egyneművé válik a krém. A lisztkeverékből ezeket és ezeket készítettem még.
Forrás:
Éléskamra Nagyi Palacsintája szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064036/Eleskamra-Nagyi-Palacsintaja-szenhidrat-csokkentet
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop