Tojásos nokedli
Ti készítettétek: Annipanni receptje
Íme egy villámgyors nokedli recept, amihez még főzőtudomány sem kell! :)
Semmi méricskélés, pillanatok alatt kész is, és igazi nokedli! :)
Hozzávalók:
- 1 csomagÉléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 tojás
- 1 dl víz
- 1 ek zsiradék
Elkészítés:
A tojásokat, vizet és a zsiradékot ( én 1 olívaolajat használtam) keverjük össze egy tálban.
Majd adjuk hozzá a nokedli alapot, és keverjük simára. Pihentessük 10 percig, ezalatt szépen be fog sűrűsödni.
Tegyünk fel forrni egy lábosban vizet, egy kevés olajjal és sóval.
Ha már lobog, szaggassuk bele a nokedli tésztánkat és 2 percig főzzük.
Utána szűrjük le és öblítsük le hideg vízzel.
Nálam most tojásos nokedli készült belőle, ezért rögtön a serpenyőbe raktam, egy kevés olajon felhevítettem és ráütöttem 4 tojást.
Elég nagy adag lett belőle, ketten bőven jóllaktunk! :) És nagyon ízlett mindkettőnknek
Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat
Válogass további termékeink közül is: