Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Sajtos rúd

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Sajtos rúd

 

sajtosrud181009.jpg

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Vendégvárónak az ünnepek idején, vagy gyerekeknek iskolába, tízóraira tökéletes.
Kívül ropogós, belül mennyeien puha.

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 adag (200 g) Éléskamra Keltes élmény lisztkeveréket, a zacskón lévő recept szerint 6 g sóval, 1 tk inaktív sörélesztő pehellyel és 40 g éven túl érlelt, resztelt Grana padanó és cheddar (felesben) sajttal, 4 g foszfátmentes sütőporral összegyúrtam.

Hűvös helyen 30 percet pihentettem.
Enyhén lisztezett felületen átgyúrtam a tésztát, majd kb.: 1 cm vastagra nyújtottam.
Vékonyan megkentem kókuszolajjal, majd megszórtam Éven túl érlelt reszelt Grana padano és cheddar sajttal.
3 X 10 cm-es darabokra vágtam, és 180 °C-ra előmelegített sütőben, 30 perc alatt szép pirosra sütöttem.

Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr3014818506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása