Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Ravioli (paleo)

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Ravioli

ravioli.jpg

 

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje

Hozzávalók:

Bolognai ragu:

  • 25 dkg darált hús
  • ízlés szerint készítsük, paradicsommal, fűszerekkel

Tészta:

 

Elkészítés:


25 dkg darált húsból ízlés szerint készíts sűrű bolognai ragut. Fontos, hogy sűrű legyen. Várd meg, míg kihűl.
1 csomag Éléskamra Hagyomás nokedli lisztkeveréket keverj össze 3 tojással és annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapj. Pihentesd a tésztát 15 percig, majd nyújtsd ki téglalap alakú vékony lappá.

Derelye vágóval felezd el. Az egyik felére kb. 4 cm-enként rakj halmokat a húsból, majd fed be a tészta másik felével.
Ujjaddal a tésztaközöket nyomkodd össze, és derelye vágóval darabold fel.
Enyhén sózott forrásban lévő vízben, miután feljöttek a víz felszínére főzd még 4-5 percig, majd leszűrve forgasd meg 2 evőkanál kókuszolajban, vagy fújd le kókuszolajjal.
Reszelj rá parmezánt, vagy Grana padano sajtot és díszítsd friss apróra vágott oregánóval.
Sajt helyett megszórhatod inaktív sörélesztő pehellyel is. A tölteléket ízlésed szerint variálhatod is.
Nagyon finom! Érdemes kipróbálni!

Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr6014818342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása